Neohodnoceno

ETA Galvanická žehlička pro čištění a omlazení pleti Fenité 6353 90000 +ZDARMA Osaine Pleťové sérum

Galvanická žehlička pro čištění a omlazení pleti v setu s Byotea pleťovým sérem. Fotonová terapie, galvanizace a 5 režimů provozu pro komplexní ošetření

Skladem
Kód: 635390000
Značka: Eta
4 070 Kč –26 % 2 999 Kč
Kategorie: Elektro, digi výrobky
Typ elektro výrobku: Kosmetika elektro
Eta galvanicka zehlicka 635390000 osaine
Akce Novinka
4 070 Kč –26 %

Akce 1+1 obsahuje: (výrobky v akci nelze kombinovat s ostatními slevami, kupóny)

1x Galvanická žehlička na pleť)
+ZDARMA 1x Osaine Healing Face Serum Zotavující sérum na obličej, krk, dekolt +kmenové buňky 30 ml, kód: OSA1003

Svěží pleť jako ze salonu. Hladká pleť bez vrásek a známek únavy je snem mnoha žen. Pravidelné návštěvy kosmetických salónů jsou však nejen finančně, ale také časově náročné. Přineste si všechny kosmetické procedury k vám domů. Ke galvanické žehličce jsme přibalili i účinné pleťové sérum Osaine Healing Face Serum Zotavující sérum na obličej, krk, dekolt, které dodá pleti energii, hydratuje ji a přispívá k její ochraně.

galvanickou žehličkou na pleť ETA Fenité si můžete otevřít váš osobní salón krásy v pohodlí domova, a to klidně každý den. Tento multifunkční přístroj stimuluje v pleti syntézu kolagenuelastinu kyseliny hyaluronové, což přirozeně a bezbolestně omlazuje pleť a působí proti tvorbě nežádoucích vrásek.

Technologie galvanického proudu. Ošetření pomocí galvanického proudu patří mezi základní kosmetická ošetřeníKladná ionizace je tu pro důkladné a hloubkové čištění pleti. Dokáže totiž vytáhnout záporně nabité nečistoty jako magnet, a to i z hlubších vrstev pokožky. Záporná ionizace zase pomáhá při aplikaci krémů a sér. Záporné ionty, které galvanická žehlička produkuje, se naváží na kladné ionty v kožních buňkách a vytvoří tak optimální cestu pro vstřebání živin hluboko do vrstev pokožky. Galvanický proud z žehličky na pleť tak jednoduše zvyšuje elasticitu a pružnost pleti, redukuje vrásky a pomáhá při zapracovávání krémů a sér i do hlubších vrstev pokožky.

Nechte se hýčkat účinky barevného světla. Fotonová terapie neboli terapie světlem má reálný pozitivní přínos v oblasti ošetření pleti. Přirozenou cestou podporuje tvorbu kolagenu, má antibakteriální účinky, napomáhá zpomalovat stárnutí kůže a působí i jako prevence proti tvorbě akné. Každá barva má specifickou vlnovou délku, proto každé světlo má i specifické účinky pro pleť.
Galvanická žehlička ETA Fenité vám nabídne fotonovou terapii červeným a modrým světlemČervené světlo zlepšuje cirkulaci krve a podporuje přirozenou tvorbu kolagenu. Napomáhá tak prokrvení pleti a má příznivý vliv na její elasticitu. Modré světlo má protizánětlivé účinky a působí tak jako prevence proti akné.

5 režimů provozu pro kompletní ošetření. Galvanická žehlička ETA Fenité vám nabídne až 5 různých režimů provozu, aby vaše péče o pleť byla kompletní.

Působení tepla a chladu. Regulovat si můžete na galvanické žehličce ETA Fenité i teplotu, a to ve 3 stupních. Působení tepla i chladu má na pleť své specifické účinky. Teplo otevírá póry a funguje jako příprava pro další ošetření pleti. Chladnější teplota zase naopak pleť příjemně zklidní a je tak ideální na závěr ošetření. Navíc podporuje přirozenou detoxikaci pleti a pomáhá pleti udržet si přirozenou vlhkost.

Nechte se hýčkat jako v kosmetickém salonu i v pohodlí vašeho domova a objevte pozitivní účinky neinvazivního a bezbolestného ošetření pomocí galvanické žehličky ETA Fenité. Použití galvanické žehličky je snadné a díky 3,7V akumulátoru i bezdrátové. Výdrž akumulátoru jsou až 4 hodiny a dobíjení probíhá přes USB kabel. Součástí balení je i praktický stojánek pro bezpečné odkládání.

DÁREK: Osaine Healing Face Serum Zotavující sérum na obličej, krk, dekolt +kmenové buňky 30 ml, kód: OSA1003
Hydratační pleťové sérum na obličej značky Osaine využívá aktivních složek přírodního původu. Sérum působí v těch nejhlubších vrstvách pleti, kde mořské kmenové buňky zvyšují kompaktnost pokožky a působí tak intenzivním regeneračním a omlazujícím efektem. Výsledkem je viditelně zdravější, zářivější a mladší pleť.
Pleťové sérum obsahuje výtažky z mořské řasy, které se přezdívá Mořský fenykl - žije na hranici moře a souše a má tak unikátní schopnost reagovat na dehydrataci. Tato mořská řasa je tak perfektní volbou pro extrakci kmenových buněk, které do hloubky revitalizují naši pleť.
Způsob použití: po očištění pleti a tonifikaci, naneste dostatečné množství na obličej, krk a dekolt.
Osaine vám daruje všechny benefity moře a díky výtažkům z mořských řas si můžete užívat zářivého a mladistvého vzhledu. Zapracováním séra galvanickou žehličkou zvýšíte jeho účinnost a intenzitu.


Technické parametry
Rozměry produktu
Výška: 17 cm
Šířka: 6 cm
Hloubka: 5.1 cm
Hmotnost: 0.45 kg
Součástí balení je i praktický prstenec pro uchycení vatového tamponku.

Specifikace:
» Galvanická žehlička na pleť
» Multifunkční přístroj pro ošetření pleti
» Stimuluje syntézu kolagenu, elastinu a kyseliny hyaluronové
» Omlazuje pleť a efektivně působí proti tvorbě nežádoucích vrásek
» Skvěle čistí pleť
Fotonová terapie ČERVENÝM a MODRÝM světlem:
» ČERVENÉ světlo pomáhá s čištěním pleti
» MODRÉ světlo zklidňuje pokožku a působí protizánětlivě
Technologie galvanického proudu (ionizace):
» kladná ionizace pro hloubkové čištění
» záporná ionizace pro hloubkovou aplikaci kosmetických přípravků
5 režimů provozu:
» CLEANSING - efektivní čištění pleti (odstranění odumřelých kožních buněk, mazu a nečistot)
» IMPORT - zapracování kosmetických přípravků do hlubších vrstev pokožky
» LIFTING - vyhlazení a zjemnění kontur obličeje (působí proti tvorbě vrásek)
» EYE CARE - péče o pleť kolem očí, snížení otoku a známek únavy
» COOL - chlazení napomáhá zklidnění pleti a modré světlo působí protizánětlivě
» Regulace teploty a intenzity pro optimální nastavení

» Akumulátor 3.7 V Li-ion
» Výdrž akumulátoru až 4 hod.
» Doba nabíjení 3 hod.
» Dobíjení přes USB kabel
» Stojánek pro bezpečné odkládání